E kirja mukana myös Helsingin Kirjamessuilla

Nykyaikana voit lukea missä vain! Helsingin Kirjamessuilla E-kirjoja tarjoaa mm. Elisa, Storytel, Ellibs ja Adlibris. Tule tutustumaan!

Odotellessasi kirjamessuja voit liittyä Kirjamessujen messuklubiin, josta saat parhaat tarjoukset ja kuulumiset messuilta!

Kirjamessujen messuklubiin

Helsingin Kirjamessuilla pääset kokeilemaan, millaista on lukea e-kirjaa tai miltä äänikirjat kuulostavat. Kuulet parhaat suositukset ja saat tuotteet messuhinnoin. Kirjan voi ladata matkapuhelimeen tai voit hankkia lukulaitteen.

E kirja on yleistynyt ja siksi kokosimme alle muutaman käyttöpaikan, jotta kokeilu olisi helpompi aloittaa!

Kotona

Kotona on helppo rentoutua e-kirjan pariin vaikka vain hetkeksi. Vaikka olisit lähdössä, odotat ruoan valmistumista tai aamulla kahvikupin ääressä, on lukukokemus aina sama. Illalla ennen nukkumaanmenoa on helppo lukea myös pimeässä, koska näytön kirkkauden saa säädettyä himmeämmälle. Kotona on siis helppo aloittaa oma e kirja harrastus, johon saat messuilta vinkkejä!

 

Kulkuvälineissä

Olitpa sitten bussissa tai odottamassa sitä, voit kaivaa e-kirjan taskustasi ja lukea sitä juuri silloin kun sinulle sopii. Kirjaa monet eivät kanna mukanaan jatkuvasti, mutta puhelin on kaikilla taskussa. Jos aikaa on enemmän, saat saman lukukokemuksen myös pidemmällä työmatkalla, esimerkiksi junassa tai lentokoneessa.

Lomalla

Lomalla on hyvä kaivaa e kirja esille. Yhteen laitteeseen saat kaikki e-kirjasi, eikä lukeminen lopu varmasti kesken. Lisäksi matkalaukkuusi jää tilaa muille tavaroille. Messuilla on esillä myös erilaisia lukulaitteita, joista osalla voit lukea myös auringonvalossa. Rentouduitpa suomessa tai ulkomailla, on nautinnollinen lukukokemus taattu.

 

Missä vain

Oikeastaan voit lukea juuri siellä, miltä sinusta itseltä tuntuu. Kännykkä, tabletti, lukulaite tai läppäri kulkee helposti mukanamme ja voimme avata lempikirjamme juuri siellä, missä olemme. Laite muistaa, mihin olet jäänyt edellisellä kerralla, joten seuraavalla kerralla tarvitsee vain avata e kirja ja nauttia lukemisesta missä vain.