Aukioloajat

 • Torstai  25.10. klo 10–20
 • Perjantai 26.10. klo 10–20
 • Lauantai 27.10. klo 10–20
 • Sunnuntai 28.10. klo 10–18

 

Torstaina iltaa voi jatkaa klo 20–23 Messukeskuksen Alagallerian ravintoloissa kirja-alan, kirjailijoiden ja lukijoiden yhteisissä Kirjanrakastajien bileissä. Pääsy bileisiin sisältyy messujen sisäänpääsyyn torstaina.

Kertaliput

 • Aikuiset 16 €
 • Lapset (7–15 v.), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 10 €
 • Ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 10 €/hlö
 • Iltalippu (myynnissä klo 17 alkaen) 10 €
 • Perhelippu (max. 2 aikuista ja alle 16-v. lapset) 37 €
 • Pääsylippu + brunssi 33/26/18 €
 • Bisnesaamiainen 39 €

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Lippuja voi ostaa tapahtuman aukioloaikoina Messukeskuksen kassoilta tai ennakkoon verkkokaupasta.

Osta liput

Kokoaikaliput

Kokoaikalipulla näet enemmän! Kierrä messut rauhassa ja poimi parhaat palat neljän messupäivän ohjelmasta.

 • Aikuiset 30 €
 • Lapset, eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 20 €

Kokoaikalippuja voi ostaa tapahtuman aukioloaikoina Messukeskuksen kassoilta tai ennakkoon verkkokaupasta. Verkkokaupasta ostetut kokoaikaliput tulee vaihtaa sisäänkäynnin verkkokauppapisteessä rannekkeeseen tai painettuun kokoaikalippuun (painetun kokoaikalipun käyttö edellyttää henkilöllisyyden todistamista).

Osta liput

Koululaisliput

Torstaina ja perjantaina 25.–26.10. peruskoulun oppilaat, lukiolaiset ja ammatillisten oppilaitosten opiskelijat sekä ryhmän mukana tulevat opettajat voivat vierailla messuilla koululaislipulla hintaan 6 €/henkilö. Koululaislippuja voi ostaa Messukeskuksen kassoilta tapahtuman aukioloaikoina 25.–26.10.

9.-luokkalaiset

Helsingin Kirjamessut haluaa innostaa nuoria lukemaan enemmän! Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi kutsumme yhdeksäsluokkalaiset tänä vuonna messuille ilmaiseksi. Oppilaiden on mahdollista käyttää maksuton lippunsa joko luokan kanssa tai itsenäisesti. Ilmainen sisäänpääsy edellyttää lipun täyttämistä ennakkoon.

Lue lisää ja tulosta lippu

Samalla lipulla: Viini ja Ruoka

Samalla lipulla pääset tutustumaan Messukeskuksen yläkerran halleissa järjestettäviin Viini ja Ruoka -messuihin. Tapahtuma on avoinna to klo 12–20, pe–la klo 10–20 ja su klo 10–18.

Huom! Alle 18-vuotiaat pääsevät Viini ja Ruoka -messuille vain huoltajan seurassa.

Messulipulla edullisempi bussimatka

Oletko tulossa kirjamessuille kauempaa? Hyppää OnniBusin matkaan! Kun ostat messuliput ennakkoon Messukeskuksen verkkokaupasta, saat alekoodin, jolla matka bussissa maksaa 20 % vähemmän kuin normaalisti. Etukoodi tulostuu verkkokaupasta ostamaasi lippuun. Matkustusaika: 26.–29.10. Varaudu esittämään messulippusi kuljettajalle. Varaa lippusi osoitteessa www.onnibus.com

Bussiyrittäjät!

Nyt kannattaa järjestää ryhmämatka Messukeskukseen Helsinkiin, sillä Kirjamessut houkuttelee kävijöitä myös kauempaa. Nähtävää ja koettavaa riittää vaikka koko päiväksi!

Voit tilata matkalaisten liput verkkokaupastamme edulliseen ryhmähintaan vaivattomasti ja ilman toimituskuluja, ja sisällyttää ne matkapakettiin sopivaksi katsomaasi hintaan. Kuljettajalle tarjoamme ilmaisen sisäänpääsyn messuille sekä lounaan. Pysäköinti on busseille maksutonta.

Täytä yhteystietolomake tästä » niin toimitamme sinulle sisäänpääsylipun ja lounaslipukkeen.

Mielellämme myös julkaisemme nettisivuillamme tietoja messuille tehtävistä ryhmämatkoista.

 

Verkkokauppaan