Dekkari vie mukanaan!

 

Tulit sitten messuille ostoaikeissa tai aikeissa vain kierrellä, ei dekkaririvejä kannata ohittaa! Löydät kotimaiset ja ulkomaiset uutuudet, sekä vanhemmat suosikkikirjat. Messuilta saat parhaat messutarjoukset, joten hankintoja kannattaa tulla tekemään.

Dekkariharrastajan kannattaa tulla messuille juuri lauantaina, kun Dekkariseura järjestää Dekkarilauantain. Päivälle on valittu ajankohtaisia dekkariteemoja, joista kotimaisen dekkarikirjallisuuden kärkinimet keskustelevat.

 

Ohjelmaa

 

Tämän vuoden dekkarilauantain 28.10.2017 ohjelma on monipuolinen, kun haastattelijat haastattelevat kirjailijoita heidän dekkareistaan sekä niiden piilomerkityksistä kiperin kysymyksin. Kirjailijat kertovat mm. kuinka rikollisista saa mahdollisimman aitoja, kuinka yksityisetsivät toimivat, miten dekkarin rakenne syntyy, sekä tarvitseeko dekkari huumoria vai ei? Dekkarilavan puheenaiheita ovat esimerkiksi Murha-Suomi, Poliisi paineessa sekä Luurankoja kaapissa. Ethän halua jäädä näistä paitsi?

Dekkari kuin dekkari – löydät messuilta varmasti luettavaa sekä kiinnostavaa kuunneltavaa! Liity Kirjamessujen messuklubiin kuullaksesi tapahtumasta sekä tarjouksista ennen messuja.

Kirjamessujen messuklubiin