Äänikirjat

Äänikirjat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, mikä ei ole ihme. Mikä olisikaan ihanampi tapa rentoutua kuin hyvän kirjan parissa? Entäpä hyvän kirjan parissa, samalla silmiä ja käsiä lepuutellen? Äänikirjat ovat täydellinen ratkaisu tähän: Rentoutuminen onnistuu vaikka aamuruuhkan bussissa ‒ tarvitset vain puhelimen ja äänikirjan.

Ota äänikirjat haltuun

Jos äänikirjat eivät ole vielä sinulle tuttuja, Kirjamessuilla  Messukeskuksen Alagalleriassa Café Storytelissä voit kokeilla äänikirjojen kuuntelua ja tutustua Storytel-kirjapalveluun.

Kahvilan henkilökunta opastaa ja kertoo lisää ääni- ja e-kirjoista. Pääset kokemaan, mitä äänikirjat tarkoittavat ja miksi niiden suosio kasvaa jatkuvasti! Lisäksi Storytel tarjoaa kaikille kahvilavieraille ilmaiset kahvit ja uusille asiakkaille messuetuna kuukauden ilmaista kuunteluaikaa.

Storytelin huikea äänikirjavalikoima

Storytelin laajasta valikoimasta löydät jopa kymmeniä tuhansia ääni- ja e-kirjoja suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi. Voit kuunnella ja lukea kirjoja mobiililaitteellasi ja ladata kirjat kätevästi myös offline-tilaan, jolloin voit uppoutua tarinoihin sielläkin, minne internet-yhteys ei kanna. E-kirjojen ystäville suunniteltu uusi Storytel Reader -lukulaite tekee puolestaan lukukokemuksestasi entistäkin miellyttävämmän ja pitää sisällään automaattisesti koko Storytelin e-kirjavalikoiman.

Hyödynnä kirjamessuetusi jo nyt ja tutustu Storyteliin ilmaiseksi 1 kuukauden ajan! Tarjous on voimassa uusille asiakkaille.
Aloita kokeilujaksosi

Tutustu esimerkiksi näihin suosittuihin äänikirjoihin:

LASTEN PLANEETTA
Riikka Pulkkinen

Mitä tapahtuu, kun naiselta hajoaa perhe ja oman identiteetin joutuu rakentamaan uudelleen? Riikka Pulkkisen ylistäviä arvioita niittänyt Lasten planeetta on upea, viisas ja haikeankaunis romaani lähelle päästämisen vaikeudesta. Äänikirjan lukee näyttelijä Elina Ylisuvanto.

STHLM CONFIDENTIAL & STHLM GROTESQUE
Hanna Lindberg

Uusia dekkarituulia Ruotsista! Suomalaistaustaisen Hanna Lindbergin STHLM-trillerit sijoittuvat murroksen keskellä painivaan mediamaailmaan sekä Tukholman huippuravintoloihin ja -yökerhoihin, joita hän seuraa työnsä puolesta. Hanna Lindberg kertoo sarjastaan lisää Kirjamessuilla Punavuori-lavalla.

NAISET JOITA AJATTELEN ÖISIN
Mia Kankimäki

Mitä perheetön nelikymppinen nainen voi elämällään tehdä? Lähteä kiihdyttävien yönaisten jäljissä Afrikan savanneille ja renessanssitaiteen Italiaan. Mia Kankimäen uutuus vie hurmaavalle äänikirjamatkalle, jonka ei toivoisi koskaan loppuvan.

KANI JOKA TAHTOI NUKAHTAA
Carl-Johan Forssén Ehrlin

”Olipa kerran pieni kani nimeltä Kalle, joka tahtoi kovasti nukkua mutta ei saanut unta juuri nyt…” Kani joka tahtoi nukahtaa on meditatiivinen satu, joka nukuttaa niin lapsen kuin aikuisenkin. Sen kirjoittaja Carl-Johan Forssén Ehrlin on ruotsalainen käyttäytymistieteilijä ja NLP-valmentaja. Äänikirjaksi tarinan on lukenut näyttelijä Eija Ahvo.

RAKASTAVAISET JOITA EI OLLUT
Pasi Ilmari Jääskeläinen

Rakastavaiset joita ei ollut on useita romaaneja ja novellikokoelmia julkaisseen Pasi Ilmari Jääskeläisen kirjoittama viisto rakkauskertomus, yllättävillä käänteillä viritetty kummitusjuttu ja mustanpuhuva satiiri kirjallisuuden ja sen markkinoinnin maailmasta. 10-osainen Storytel Original –äänikirjasarja on kirjoitettu suoraan kuunneltavaksi ja sen jokainen osa kestää kuunneltuna noin tunnin.