Skip to content

Äänikirjat

Tule kirjamessuille testaamaan ja hyödynnä etusi.

Tutustu messuetuun

Osta liput kirjamessuille

Äänikirjat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, mikä ei ole ihme. Mikä olisikaan ihanampi tapa rentoutua kuin hyvän kirjan parissa? Entäpä hyvän kirjan parissa, samalla silmiä ja käsiä lepuutellen? Äänikirjat ovat täydellinen ratkaisu tähän: Rentoutuminen onnistuu vaikka aamuruuhkan bussissa ‒ tarvitset vain puhelimen ja äänikirjan.

Kuuntele tarina. Vaikka keskellä kirjamessuja.

Äänikirjojen ystävien ja äänikirjoista kiinnostuneiden kannattaa poiketa Café Storytelissa, joka löytyy Messukeskuksen Alagalleriasta, Hakaniemi-lavan vierestä. Suomen ensimmäisessä äänikirjakahvilassa voit nauttia kupposen kuumaa, kuunnella kirjoja sekä tutustua Storytel-kirjapalveluun rentouttavan tauon lomassa. Pääset kokemaan, miltä kirjan kuunteleminen tuntuu ja pakenemaan messuvilinää hetkeksi tarinoiden pariin.

Storytel tarjoaa kaikille kahvilavieraille ilmaiset kahvit ja uusille asiakkaille messuetuna kuukauden veloituksetonta kuuntelu- ja lukuaikaa. Café Storytelistä voit napata tänä vuonna mukaasi myös kestävät joululahjat kirjojen ystäville – lahjakortin kirjapalveluun tai Storytel Reader -lukulaitteen messutarjoushintaan.

Mitä jos mukanasi kulkisi aina yli 150 000 kirjaa?

Kun lataat Storytelin mobiililaitteellesi, kymmenet tuhannet ääni- ja e-kirjat kulkevat aina helposti mukanasi ja voit uppoutua tarinaan missä ja milloin tahansa. Yli 150 000 kirjan valikoimasta löytyy kuunneltavaa jokaiseen makuun ja mielialaan, jopa kuudella eri kielellä. Kiinteää kuukausimaksua vastaan koko valikoima on rajoittamattomasti käytössäsi ja voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat. Voit ladata kirjat myös offline-tilaan, jolloin kuuntelu onnistuu myös ilman verkkoyhteyttä.

Hyödynnä kirjamessuetusi jo nyt ja tutustu Storyteliin ilmaiseksi 1 kuukauden ajan! Tarjous on voimassa uusille asiakkaille.

Aloita kokeilujaksosi

*Tarjous on voimassa uusille Storytel-asiakkaille. 30 päivän kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu hintaan 16,99 € / kk. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa kokeilujakson aikana tai sen jälkeen, ei sitoutumisaikaa.

Kuuntele esimerkiksi nämä syksyn ajankohtaiset uutuudet:

HILJAINEN POTILAS
Alex Michaelides, lukija: Panu Kangas

Menestynyt taidemaalari Alicia Berenson ampuu muotikuvaajamiestään useasti kasvoihin eikä sen jälkeen sano enää sanaakaan. Koskaan. Hiljainen potilas on älykäs psykologinen trilleri rakkaudesta, petoksesta ja psyyken särkymisestä.

TESTAMENTIT
Margaret Atwood, lukija: Outi Vuoriranta

On kulunut 15 vuotta Orjattaresi-romaanin loppukohtauksesta. Mitä Gileadissa on tapahtunut näinä vuosina – ja mitä se kertoo meille omasta ajastamme? The Handmaid’s Talesta on tullut symboli taistelulle naisten oikeuksien puolesta maailmassa, jossa Atwoodin purevaa näkemystä tarvitaan yhä – ehkä enemmän kuin koskaan.

TUNTEMATON KIMI RÄIKKÖNEN
Kari Hotakainen, lukija: Aku Laitinen

Mitä puhuu ihminen, joka ei yleensä puhu? Mitä ajattelee ihminen, jonka moni tietää, mutta harva tuntee? Tuntematon Kimi Räikkönen on kertomus vaatimattomista oloista lähteneestä miehestä, joka murtautui epätavallisen ammatin huipulle.

MATKAYSTÄVÄ
Suvi Ratinen, lukija: Mirjami Heikkinen

Purevat havainnot ja lämmin huumori yhdistyvät esikoisromaanissa, joka kuvaa lestadiolaisyhteisössä kasvamista ja siitä irrottautumista. Tule keskustelemaan kuuntelukokemuksestasi äänikirjalukupiiriin torstaina 24.10.2019 klo 10.15 Helsingin Kirjamessuilla (Lonna).

VUORISEN VIERAANA -PODCAST
Juha Vuorinen, lukija: Juha Vuorinen

Vuorisen vieraana -podcastsarjan ensimmäisen kauden vieraana on yli 30 vuotta järjestäytyneen ja huumerikollisuuden parissa työskennellyt rikosylikonstaapeli Kalevi Puonti. 10-jaksoisessa true crime -podcastissa muun muassa kirjailijana ja kolumnistina tunnettu Juha Vuorinen hyppää pitkästä aikaa toimittajan rooliin.