Skip to content

Asiakastarina: Kustannus-Mäkelä

Haastattelussa: Tuija Mäkelä

Kustannus-Mäkelä on ollut mukana messuilla jo vuodesta 2001 alkaen

Kustannus-Mäkelä on ollut läsnä Helsingin kirjamessuilla alusta asti, jo vuodesta 2001. Messut ovat meille vuoden päätapahtuma, jossa kohtaamme laajan joukon lukijoita sekä keskeisiä sidosryhmiämme, kuten kirjailijoita, kuvittajia, suomentajia ja muita yhteistyökumppaneita. Positiivisten kohtaamisten lisäksi messuilla saamme arvokasta palautetta kirjavalikoimastamme ja ideoita uusiin projekteihin. On ilo olla mukana hyvin järjestetyssä ja suurta yleisöä houkuttelevassa tapahtumassa, joka nostaa kirjat ja lukemisen keskiöön.

 

Tärkeimpänä tavoitteena laajan lastenkirjavalikoiman esittely

Tärkein tavoitteemme on esitellä messukävijöille Mäkelän laajaa ja monipuolista lastenkirjavalikoimaa, joka on Suomen kärkeä. Messut tarjoavat luontevan kohtaamispaikan lapsiperheille ja lastenkirjojen parissa työskenteleville ammattilaisille, kuten opettajille ja varhaiskasvatuksen asiantuntijoille. Olemme iloisia siitä, että asiakkaamme löytävät tiensä osastollemme vuodesta toiseen.

Hyvien messukohtaamisten myötä suhteemme asiakkaisiin ja sidosryhmiin vahvistuu entisestään. Messuosastollamme pyrimme vahvistamaan tunnettuuttamme, muistuttamaan asiakkaitamme laadukkaasta tarjonnastamme ja herättämään uusien asiakkaiden kiinnostuksen.

 

Mikä on tämän vuoden nouseva tuote?

Huomasimme ilolla, että erityisesti pienimpien katselukirjat ovat erittäin suosittuja. Tämä kertoo siitä, että uusia lukijoita on kasvamassa, ja vanhemmat ja lasten läheiset arvostavat edelleen kirjojen merkitystä lapsen kehitykselle. Lukemisharjoittelua tukevat helppolukuiset sarjat jatkavat myös suosiotaan.

 

Kohtaamisten merkitys on suuri

Kirjamessuilla voimme esitellä valikoimaamme monipuolisesti asiakkaille, mikä lisää kysyntää. Messut eivät ole pelkästään kaupantekotilaisuus, vaan ne tarjoavat myös mahdollisuuden vahvistaa olemassa olevia kumppanuuksia ja päivittää kuulumisia sidosryhmien kanssa.

 

Kuvassa vasemmalta Samuli, Santeri ja Joonatan Mäkelä Kustannus-Mäkelältä