Skip to content

Helsingin Kirjamessut verkossa

Medialle

Tervetuloa seuraamaan kirjallisuusohjelmaa uuteen Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumaan to-su 22.–25.10.2020

Senaatintori- ja Töölö-lavojen ohjelmat tulevat suorina lähetyksinä Messukeskuksesta, Esplanadi-lavan ohjelma on kuvattu etukäteen. Suomalaisten kirjailijoiden lisäksi tänä vuonna mukana on iso kattaus kansainvälisiä tähtiä. Ohjelmanumeroita on 200 ja esiintyjiä yli 400. Tapahtuman teema on tulevaisuus.

MEDIA-AKKREDITOITUMINEN

Median edustajana voit akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon ma 19.10. mennessä. Lähetämme median edustajille kokoaikalipun maksutta. Liput lähetetään keskiviikkona 21.10.
Voit katsoa tapahtuman tallenteita 8.11. asti.

Akkreditoituminen on päättynyt.
teija.armanto@messukeskus.com

SOME-PASSI

Sosiaalisen median vaikuttajat voivat hakea SOME-passia ennakkoon ma 12.10. mennessä. Lähetämme hyväksytyille SOME-vaikuttajille kokoaikalipun maksutta. HAKU ON SULJETTU. Kiitos kaikille some-passilaisille.

HAE SOME-PASSIA

Helsingin Kirjamessujen virtuaalinen mediatilaisuus

Median edustajille järjestetään virtuaalinen mediatilaisuus maanantaina 19.10. klo 14. Lähetys tulee tälle sivulle. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tilaisuudessa kuullaan ohjelmajohtaja Ronja Salmen ajatuksia tulevasta tapahtumasta. Messukeskuksen viestintäjohtaja Maria Mroue kertoo verkkotapahtuman toteutuksesta. Mediatilaisuudessa nähdään myös yksi Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuman esitys ennakkoon suorana lähetyksenä.

Miten verkkotapahtumanohjelma syntyi ja mietteitä vuoden ohjelmateemasta tulevaisuus – Mitä se tarkoittaa kirjallisuuden kohdalla?
ohjelmajohtaja Ronja Salmi, Helsingin Kirjamessut verkossa

Virtuaali- ja hybriditapahtumat ovat tulleet jäädäkseen fyysisten tapahtumien rinnalle – tapahtumien tekeminen vaatii uudenlaista ammattitaitoa
viestintä- ja markkinointijohtaja Maria Mroue, Messukeskus

Makupala kirjamessujen ohjelmasta: Tulevaisuuden lukujärjestys
Työkalut tulevaisuuden menestyjille. Digitalisoituvassa maailmassa kannattaa kehittää inhimillisiä taitoja, kuten mielikuvitusta, luovuutta ja empatiaa. Ne erottavat meidät koneista ja tekevät meistä paitsi korvaamattomia myös onnellisia.

tulevaisuuden tutkija Perttu Pölönen, haastattelijana Jenni Heiti

Messukeskuksen lehdistöhuone ei ole avoinna tapahtuman aikana.

Median edustajia palvelee tiedottaja Teija Armanto. Voit olla häneen yhteydessä, mikäli haluat haastatteluja etukäteen tai tapahtuman aikana: teija.armanto@messukeskus.com, puh. 050 376 0804.

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuman ohjelma on julkaistu 23.9.

Näytteilleasettajien tiedot ja tarjoukset julkaistaan 19.10. ja niihin voi tutustua 8.11. asti.

Helsingin Kirjamessut verkossa tiedotteet
Kuvia ja tapahtuman logot median käyttöön
Messukeskuksen medialle sivut