Skip to content

Lue näytteilleasettajien kokemuksista Kirjamessuilta!

Helsingin Kirjamessut tarjoaa ainutlaatuisen kohtaamispaikan, jossa tarinat heräävät eloon ja innostavat meitä kaikkia löytämään oman kirjallisen seikkailumme. Olipa tavoitteesi uuden kirjan julkaisu, brändin tunnettuuden kasvattaminen tai kaupan tekeminen, me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Helsingin Messukeskus on elämyksellinen tapahtumakeskus ja tehokas kohtaamismedia, joka edistää kaupallista menestystäsi.

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä

Kustannus-Mäkelä

Kustannus-Mäkelä on ollut mukana Helsingin Kirjamessuilla jo vuodesta 2001 alkaen.

Lue lisää

Rosebud

Rosebud luo joka kerta messuilla uusia kontakteja.

Lue lisää

Storytel

Katso Storytelin haastatteluvideo vuoden 2023 kirjamessuilta.

Katso video

WSOY

Katso WSOY:n haastatteluvideo vuoden 2023 kirjamessuilta.

Katso video

ELÄMYKSELLISIN TAPAHTUMAKORTTELI JA VAIKUTTAVIN KOHTAAMISMEDIA

Helsingin Kirjamessut on syksyn merkittävin kulttuuritapahtuma ja tärkeä kohtaamispaikka kirjan ystäville ja alan ammattilaisille. Tapahtuma on myös valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi, jossa kirjailijat, poliitikot, taiteilijat ja asiantuntijat keskustelevat aikamme ilmiöistä.

Helsingin Kirjamessut keräsi vuonna 2023 huikeat 88 071 kävijää, mikä oli 14 % enemmän kuin vuonna 2022. Ennätysvuonna 2019 Helsingin Kirjamessut kokosi yhdessä Viini & Ruoka -tapahtuman kanssa yhteensä lähes 92 000 kävijää. Helsingin Kirjamessut on kävijämäärältään Messukeskuksen suurin tapahtuma.

Haluatko sinä kasvattaa yrityksesi myyntiä?

Ota yhteyttä