Skip to content

Levydivarit, yhdistykset ja yksityiset myyjät tuovat messuilla tuhansia levyjä

Levydivarit tuovat Helsingin Kirjamessujen yhteydessä järjestettäville Levymessuille aarteensa ja keräilyharvinaisuudet. Tapahtumassa on mukana lähes kaksikymmentä myyjää levydivareista yksityisiin henkilöihin. Katso jo etukäteen mukana olevat levydivarit, yhdistykset sekä muut ja varaa runsaasti aikaa valikoiman läpikäyntiin.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa

Mukana olevat levydivarit ja muut tahot:

Iki-pop

Turkulainen, nykyisin pääosin nettidivarina toimiva Iki-pop täyttää ensi keväänä 20 vuotta. Joska Laineen luotsaama liike toimi lähes kahdeksantoista vuoden ajan samassa, reilusti yli 150 vanhassa puutalossa Turun keskustassa. Kivijalasta luovuttuaan Iki-Joska myy levyjä netissä, messuilla ja kesäisin myös maakuntien toreja kiertäen.

Elvis Presley Finland – King Elvis Association

Valtakunnallista Elvis fan club -toimintaa ylläpitävä yhdistys, KEA, muodostaa selkeästi suurimman Elvis-yhteisön suomessa. Lisäksi KEA julkaisee sadoille jäsenilleen neliväristä jäsenlehteä, jonka toimituskunnan muodostavat johtavat Elvis-asiantuntijat Suomessa. Osastolla myynnissä Elviksen levyjä sekä muuta aiheeseen liittyvää.

 

Weird Records

Levydivarin valikoima painottuu klassiseen rockiin, mutta myös soul, funk , blues ja country ovat edustettuina. Lisäksi Weird Records-levydivarista löytyy kattava valikoima soundtrackejä, vanhaa viihdettä ja vokalisteja unohtamatta.

Weird Records toimii Weird Antiquesin kanssa samoissa tiloissa Hyrylässä osoitteessa Hämeentie 18, 04300 Hyrylä. Liike on avoinna pe-la 12-18.

Svart Records

Vuonna 2009 perustettu vinyylijulkaisuihin erikoistunut kotimainen levy-yhtiö. Sekä uusia artisteja kuten Mikko Joensuu ja Teksti-TV 666, että kymmeniä vinyyliuusintajulkaisuja. Levymessuilla myymme vain omaa tuotantoamme raskaasta metallista progressiivisen rockin kautta elektroniseen musiikkiin ja eri rockin alalajeihin.

Juha Hämäläinen

Yksityinen keräilijä Juha Hämäläinen tulee myymään ylimääräisiä levyjään.  Kokoelmista myyntiin tulee sekä ulkomaisia että suomalaisia rocklevyjä. Lisäksi löytyy jonkin verran myös muuta genreä. Formaateista edustettuina ovat niin lp kuin singlekin CD:tä unohtamatta.

 

Fennica Records

Jo 40 vuotta levykauppaa Suomessa, kuuluu Fennica Recordsin slogan. Myynnissä on tuhansia uusia ja käytettyjä blues, soul, country, rock,  viihde,
pop ja iskelmälevyjä sekä CD- että vinyyliformaatissa. Huom! Ostamme hyväkuntoisia levyjä!

Northernprogressive

Pekka Nurminen tuo messuille laajan kattauksen rock, jazz,proge, jne -klassikoita sekä cd:nä että vinyylinä. Valikoimissa on levyjä muutaman euron hintaisista  todellisiin keräilyharvinaisuuksiin. Tutustu liikkeeseen tästä >>

Keltainen Jäänsärkijä

Perinteinen levykauppa Helsingissä sijaitsee nykyisin Tavastian vieressä, mutta on pyörittänyt kivajalkakauppaa  jo 1980-luvulta lähtien.
Liikkeestä, verkkokaupasta ja myös messuilta löydät yhden Suomen suurimmista levyvalikoimista musiikkityylejä laidasta laitaan. Tarjolla on sekä uutta että käytettyä, niin vinyylinä kuin CD:näkin.

Kool Kat Records/RAP SM

Verkkokauppa sekä levy-yhtiö, joka on erikoistunut julkaisemaan rap/hip hop -musiikkia senglanniksi ja suomeksi. Lisäksi heillä on myynnissä paljon erilaisia dj-lisätarvikkeita, äänirasioita, neuloja, levylaukkuja, levymattoja jne. Kool Kat Records tuottaa myös vuosittaisen RAP SM Freestyle Battle -tapahtuman sekä julkaisee RAP SM -äänitteitä ja muita oheistuotteita.

 

Finnish Blues Society

Juuri  50 vuotta täyttänyt, Finnish Blues Societyn julkaisema Blues News on Suomen vanhin ja maailman toiseksi vanhin yhä ilmestyvä juurimusiikkilehti. FBS julkaisee myös levyjä omalla Blue North -levymerkillään. FBS/Blues News/Blue North Records on mukana  Levymessuilla ja yhdistyksen pirteät myyjäveikkoset ja -veeraset tuovat tarjolle muun muassa laajan kattauksen levyjä juurimusiikin alalta!

 

Indieco ry

Suomen riippumattomien levy-yhtiöiden yhdistykseen kuuluu kaikkiaan noin 50 jäsentä. Jäsenistössä muun muassa Rockadillo Records, Stupido Records, Svart Records, Texicalli Records, Bafe’s Factory ja Soit se silti. Indiecon pöydästä Levymessuilla löydät näiden yhtiöiden, mutta myös muiden tuotantoa.

Goofin’ Records

Myy rock and rollia,  rautalankaa,  rockabillya ja muuta rootsmusiikkia 1950–60-luvuilta sekä kivijalassa että nettikaupassa.

MT record.fi

Liike ostaa ja myy äänilevyjä. Valikoimista löytyvät käytetyt vinyylit ja CD:t. Tyylisuuntana rock- ja pop-musiikki sekä iskelmä laidasta laitaan ja vähän ylikin.

Soul Town Records

Suomalainen soul-, funk- ja salsa-levyjen maahantuoja ja myyjä jo vuodesta 1986 alkaen. Soul Town Recordsin valikoimaan kuuluvat sekä vinyylit että CD-levyt. Nimensä mukaisesti heiltä löytyy niin soul-klassikot kuin uutuudetkin.

A.H.Records

Myynnissä käytettyjä äänilevyjä, tutustu tästä >>

DiskDisk

Myy CD:tä, DVD:tä sekä t-paitoja.