Äänikirjat

Mikä olisikaan ihanampi tapa rentoutua kuin hyvän kirjan parissa? Entäpä hyvän kirjan parissa, samalla silmiä ja käsiä lepuutellen? Rentoutuminen onnistuu vaikka aamuruuhkan bussissa ‒ tarvitset vain puhelimen ja äänikirjan.

Jos äänikirjat eivät ole vielä sinulle tuttuja, tule kokeilemaan niitä Helsingin Kirjamessuille. Messukeskuksen Alagalleriassa Café Storytelissä voit kokeilla äänikirjojen kuuntelua ja tutustua Storytel-kirjapalveluun. Kahvilassa on aina paikalla henkilökuntaa opastamassa ja kertomassa lisää ääni- ja e-kirjoista. Pääset kokemaan, mitä äänikirjat tarkoittavat ja miksi niiden suosio kasvaa jatkuvasti!

Storytelin valikoimasta löydät tuhansia ääni- ja e-kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Voit kuunnella ja lukea kirjoja mobiililaitteellasi ja ladata kirjat kätevästi myös offline-tilaan, jolloin voit uppoutua tarinoihin sielläkin, minne internet-yhteys ei kanna.

Tutustu esimerkiksi näihin suosittuihin äänikirjoihin:

RIKINKELTAINEN TAIVAS

Kjell Westön mestarillinen kolmen sukupolven kuvaus vie 1960-luvulta tähän päivään. Taidokkaasti punottu lukuromaani ystävyydestä, intohimosta ja aikuiseksi kasvamisesta on yksi tämän syksyn odotetuimmista kotimaisista teoksista. Se imaisee mukaansa heti ensimmäisistä lauseista alkaen eikä sen toivoisi loppuvan koskaan. Kuuntele nyt Eero Saarisen lukemana äänikirjana!

äänikirja

TOP DOG

Jens Lapiduksen uutuusdekkari on mahtava päätös draamalle, joka alkoi kehittyä menestystrillereissä Vip-huone ja Sthlm delete. Tukholmassa on vaikuttanut vuosikymmeniä nuoria tyttöjä hyväksikäyttänyt salainen verkosto, jonka jäljille asianajotoimiston uraohjus Emelie ja entinen taparikollinen Teddy yrittävät päästä. Kuuntele hengästyttävän trilogian kaikki osat!

äänikirja

HARRY POTTER JA VIISASTEN KIVI

Kuuntele nyt kaikki J.K. Rowlingin rakastetun Harry Potter -sarjan kirjat ilmiömäisen Vesa Vierikon lukemina. Uppoudu Tylypahkan maagiseen maailmaan, tapaa noidat, velhot, jästit sekä parhaat ystävykset Harry, Ron ja Hermione. Tämän tarinan vietäväksi on helppo heittäytyä.

äänikirja

ISÄ MALAKAIN SILMÄT

Anton on kärsinyt koko ikänsä ahdistuskohtauksista, joihin vuosikausien terapia ei ole auttanut. Hänen tuttunsa suosittelee avuksi mystistä Isä Malakaita, jolta Anton saakin kaipaamansa avun. Palvelulla on kuitenkin hintansa. Isä Malakain silmät on moderni kauhutarina, jossa riivaajia ei yritetä ajaa pois ihmisistä, vaan niitä kutsutaan apuun. Psykologisesti tarkkanäköisessä tarinassa arki täyttyy voimista, joita ei pitänyt olla olemassa. Kuuntele Marko Hautalan uusi Storytel Original -äänikirjasarja tunnin mittaisissa jaksoissa!