26.10.2018 14:00 - 14:30 · Hakaniemi · Talous, Tietokirjat

Sori – johtaja ja julkisuus kriisissä

SORI avaa julkisuuden todellisuutta, pelisääntöjä ja toimintatapoja kriisien ja isojen muutosten hetkillä. SORI auttaa lukemaan kriisien ja kohujen rivien välejä. Ja selviytymään silloin, kun kriisi iskee.

SORI vie kriisijohtamisen kuviin ja kulisseihin, myrskyn ytimeen. Siellä on johtaja, jolta vaaditaan näkemystä, selkärankaa ja viestinnän virtuositeettia. Realistiset ja ravistelevat kokemuksensa kulissien takaa avaavat muun muassa, Atte Jääskeläinen, Mika Kojonkoski ja Risto Siilasmaa. Tarinat avaavat vaietun näkökulman kriiseihin. Ne haastavat aina johtajan ohella koko organisaation. Näitä kriisitilanteita ja -tapauksia ei ole aiemmin avattu näin laajasti, rehellisesti ja realistisesti; tapaukset ovat tunnettuja ja yleisesti kiinnostavia, ne opettavat uutta johtajista, julkisuudesta, yrityksestä ja viestinnästä.

Anna Sorainen on viestinnän ja liikkeenjohdon strateginen neuvonantaja, hallitustyöläinen ja puhuja. Hänellä on 25 vuoden kokemus mediasta ja viestinnästä. Ura alkoi Yleisradion TV1:n toimituksista uutis-, ajankohtais- ja urheilutoimittajana, ja vuodesta 2005 lähtien hän on vetänyt omaa viestintätoimistoaan Ground Communicationsia. Matkan varrelle mahtuvat myös muun muassa McLaren Racing -pesti Kimi Räikkösen mediavastaavana, Olympiakomitean viestintäpäällikön tehtävät ja Publicis Helsinki -mainostoimiston viestintäjohtajuus.

  • Aika: 26.10.2018 14:00 - 14:30
  • Paikka: Hakaniemi
  • Esiintyjät: Sorainen Anna