29.10.2022 18:30 - 19:00 · Kruununhaka-lava · Yhteiskunta

Rakkautta rahalla & Oma valinta: Minä myyn seksiä

Tiessalon ennakkoluuloton ja ajatuksia herättävä tietokirja Rakkautta rahalla kertoo suomalaisista seksinostajista. Seksin ostaminen nähdään usein vain hyväksikäyttönä. Entä se suuri joukko, joka ostaa seksipalveluja vapaaehtoiselta ammattilaiselta? Haastatteluihin perustuva teos lähestyy monisyistä aihetta seksin ostajan kannalta ja avaa yllättäviä ja inhimillisiä näkökulmia ihmisten kosketuksen ja seuran tarpeisiin. Teos ravistelee totuttuja käsityksiä seksin ostajista ja pohtii, voiko maksullinen seksikin olla hyvinvointipalvelu.

Päivi Ahtialan toimittamassa kirjassa Oma valinta: minä myyn seksiä, viisi suomalaista harkiten, vapaaehtoisesti ja eettisesti seksipalveluja myyvää naista kertoo ammatistaan, elämästään, toiveistaan, peloistaan ja iloistaan.
Miialla, Johannalla, Saralla, Elinalla ja Susannalla on kokemusta seksialan eri töistä yhteensä kymmeniä vuosia. Nyt he kertovat suoraan, mikä seksityössä on hauskaa ja mikä vähemmän hauskaa, mikä suomalaisessa parituslainsäädännössä pännii ja miksi seksipalveluiden myyminen on feministinen teko.

  • Aika: 29.10.2022 18:30 - 19:00
  • Paikka: Kruununhaka-lava
  • Esiintyjät: Tiessalo Paula, Ahtiala Päivi