Postimerkkien keräily – Alan harrastajat kohtaavat postimerkkimessuilla

Postimerkkien keräily on kiehtova harrastus, joka vie helposti mennessään. Postimerkkien keräilijä saattaa metsästää harvinaisuuksia, mutta kokoelmaa voi hioa ja kasvattaa ilman varsinaisia harvinaisuuksiakin, niin että sen arvo nousee. Postimerkkien keräily voi tuntua yksinäiseltä harrastukselta, mutta postimerkkien keräilijät tapaavat toisiaan muun muassa postimerkkimessuilla.

Postimerkkimessut Kirjamessujen yhteydessä

Stamp Forum 2018 -postimerkkimessut järjestetään perinteisesti Helsingin Kirjamessujen yhteydessä lokakuun viimeisenä viikonloppuna.  Tänä vuonna mukana ovat kymmenkunta postimerkkikauppiasta sekä Ahvenanmaan Posti.

  • Ahvenanmaa esittelee tilaisuudessa ensi vuoden julkaisunsa lauantaina kello 13.
  • Filatelistiliiton pöydälle voit tuoda omia kokoelmiasi arvioitavaksi ja saada vihjeitä niiden kehittämiseksi tai realisoimiseksi.
  • Suomen suurimmat postimerkkihuutokaupat järjestävän Hellmannin huippuammattilaiset arvioivat osastollaan ilmaiseksi postimerkkikokoelmasi arvon.

Messujen näyttely: Suomen Filatelistiseura. Luvassa on noin 30 kehystä kokomaailmakeräilyä.

Jaettavat palkinnot

Vuoden Filatelistin eli Leo Linderin muistopalkinto  sekä Isä ja poika -palkinto (Seppo ja Timo Arvelinin muistopalkinto) jaetaan lauantaina kello 12.

Lisätietoja: Suomen Filatelistiliitto sekä mailitse Klaus Juvakselta: klaus.juvas(at)gmail.fi.

Osta liput!