Siirry sisältöön

Postimerkkimessut

Monipuolinen näyttely, useampi alan yritys myyntituotteineen sekä maksuton arviointipalvelu.

Osta liput!

Postimerkkialue muodostaa oman messutapahtumansa. Pinta-alaltaan tämän vuoden tapahtuma on historiansa suurin. Mukana on seitsemän alan yritystä tuotteineen: Suomen Filatelistiliitto, Lauri Peltonen Oy, Oy Hellman -huutokaupat, Käpylän Merkki Oy, Aspäcks Vykort och brev, Vesa’s worldwide stamps eli systeemi.net, Åland Post ja Merkki-Albert.

Tuo merkkisi arvioitavaksi

Haluatko tietää, että onko postimerkkikokoelmassasi todellisia aarteita? Suomen suurimpien postimerkkihuutokauppojen järjestäjä Oy Hellman -huutokaupat tarjoaa messujen ajan ilmaista arviointia postimerkkikokoelmille omalla osastollaan.

Monipuolinen näyttely

Postimerkkialueen näyttelyssä on esillä yli 40 erilaista,pääasiassa täysin uutta, 1-3 kehyksen mittaista kokoelmaa. Aiheet kumpuavat niin mielenkiintoisista tarinoista, historiasta kuin postikorteistakin ja ilmentävät hyvin keräilyharrastuksen monipuolisuutta. Näyttelyssä on kokoelmia muun muassa  seuraavista aiheista: Muumien maailma, Suomi ulkomaisin silmin, ulkomaalaiset Suomen postimerkeillä, Joutsenet, Engelin arkkitehtuuria, Suomen ilmavoimat 100 vuotta, Pariisin Notre Dame -katedraali postikorteilla sekä suurimmat suomalaiset – Ryti ja Mannerheim -merkkejä lähetyksillä.

Näyttelyn järjestää Aihefilatelistit ry.

 

 

Lue lisää postimerkkien keräilystä

Osta liput!