Osasto 6f65

IndieBooksFinland

IndieBooksFinland on tuore kirja- ja kustannusalan hanke, jonka tarkoituksena on yhdistää pienkustantajat ja kirjantekijät sekä nostaa esille kotimaista indiekirjallisuutta ja sen tekijöitä. IndieBooksFinland osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Helsingin Kirjamessuille pienkustantajien yhteisosastolla. Päänäytteilleasettajina osastolla ovat Enostone Kustannus, Kulttuurikioski osk sekä Mini Kustannus.

Enostone Kustannus on vuonna 1999 perustettu monipuolinen pienkustantamo, jonka valikoimaan kuuluu niin runoteoksia, proosaa, tietokirjallisuutta kuin lastenkirjojakin. Kulttuurikioski osk julkaisee muun muassa Ella Brigatin kirjoittamaa ja kuvittamaa, suosittua Sängynaluskansa-lastenkirjasarjaa. Mini Kustannus on vuonna 2015 perustettu lastenkirjojen pienkustantamo, jonka valikoimaan kuuluu eri ikäisille suunnattuja lastenkirjoja. IndieBooksFinlandin messuosastolla on esillä myös kuvittajien postikortteja ja muita paperituotteita.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan IndieBooksFinland -hankkeeseen sekä esillä olevien kustantamoiden tuotteisiin ja messutarjouksiin!