Osasto 6a90

HUMANTOOL

HUMANTOOL tuotteet - kehosi hyvinvointiin myös kirjaa lukiessasi

HUMANTOOL SATULATUOLI
Tämä uuden tyyppinen Satulatuoli on suomalainen innovaatio, joka mullistaa istuma-asennon. Se on kuin perinteinen satulatuoli, mutta se vain asetetaan oman vanhan työtuolin päälle ja se automaattisesti luo selälle ja koko keholle tärkeän, tervehdyttävän liikkeen sekä terveellisen pystyasennon. Samalla keskivartalon syvät lihakset aktivoituvat ja vahvistuvat. Ja mikä parasta meidän ei tarvitse muuta kuin istua. Tämän jälkeen tavallinen istuminen tuntuu todella tylsältä. Perinteiset niska-, hartia- ja selkäkivut häviävät.

HUMANTOOL PILOT SPOT -SELKÄTUKI
Saat parhaan tuen ja kehon toimintaa ylläpitävän liikkeen.
Huomaat kuinka selkä jaksaa eikä jalat puudu. Soveltuu hyvin autoihin, toimistotuoleihin sekä se on helppo ottaa matkalle mukaan.

Uusi dynaaminen selkätuki kääntää lantion hyvään pystyasentoon, jolloin selkäranka suoristuu ylös asti. Tämän ansiosta selän, hartioiden ja niskanseudun kuormitus pienenee minimiinsä. Humantool Pilot Spot on kuin laakeri, jonka päällä selkä lepää jatkuvassa pienessä liikkeessä, ylläpitäen näin koko selän lihastoimintaa sekä sen aineenvaihduntaa.

HUMANTOOL BALANCE SPOT -SEISONTAMATTO
Kimmoisa eli dynaaminen seisontamatto seisoville työntekijöille. Vähentää jalkojen rasitusta ja saa aineenvaihdunnan elpymään jalkojen alueella.  Ainoa kotimainen, ympäristöystävällinen materiaali, joka on helppo pitää puhtaana.

HUMANTOOL SKATE BOARD -SEISONTALAUTA
Uutuus, joka mullistaa staattisen seisomisen.  Vaimennettu lauta, jonka päällä seisten myös työnteko onnistuu. Kehon painon tunne häviää ja jalkojen rasittuminen vähenee.  Samalla kehon syvät lihakset