Siirry sisältöön
Kirjamessuetkot

Kirjamessujen etkot

Tervetuloa kirjamessujen etkoille – luvassa neljä kiinnostavaa etkoa ennen messuja!

Tervetuloa Helsingin Kirjamessujen etkoille aistimaan messutunnelmaa jo ennen kirjamessuja! Keskusteluissa käsitellään hyvää vanhemmuutta, esikoiskirjoja, taiteen merkitystä ja dialogia sekä tulevaisuutta. Etkoille on vapaa pääsy. Lue alta lisää kustakin tapahtumasta.

Helsingin Kirjamessut x Puistokatu 4:

Hyvä vanhemmuus planeetan rajoissa

Tieteen ja toivon talo, Puistokatu 4 (Kaivopuisto)

Torstaina 10.10. klo 17.30–18.30

Vapaa pääsy, vaatii ennakkoilmoittautumisen. Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä.

Kirjailijakeskustelussa teemana hyvä vanhemmuus planeetan rajoissa. Millaista tulevaisuutta rakennamme vanhemmuuden kautta? Keiden kaikkien tehtävä on tulevien sukupolvien kasvattaminen? Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtajan Ville Blåfieldin haastattelussa kohtaavat vanhemmuutta kirjoissaan pohtineet kirjailijat Saara Turunen ja Juha Itkonen sekä perhe-elämään, rahaan ja kuluttamiseen syventynyt toimittaja, tietokirjailija ja somevaikuttaja Julia Thurén.

Tilaisuutta voi seurata myös striimattuna, alla linkki. 

Helsingin Kirjamessut x Keskustakirjasto Oodi

Maanantaina 14.10. klo 16.00–16.45

Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4
(3. kerroksen Saarikoski-matolla)

Vapaa pääsy

Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtaja Ville Blåfieldin haastattelussa ovat kaunoesikoiskirjailijat Mikko Kauppila (Terveisin, K) ja Heikki Aittokoski (Kunnon kansalainen). Ennen tätä Kauppila tunnetaan näyttelijänä, Aittokoski toimittajana ja tietokirjailijana.

Helsingin Kirjamessut x Ateneum Bistro

Tiistaina 15.10. klo 17.30–18.30

Ateneum Bistro, Kaivokatu 2

Vapaa pääsy

Taiteen merkityksestä ja dialogista – Helsingin Kirjamessujen Ville Blåfieldin haastattelussa kirjailija Maisku Myllymäki ja Ateneumin taidemuseon johtaja Anna-Maria von Bonsdorff. Myllymäen uutuusromaani Valvoja kysyy, mihin taidetta lopulta tarvitaan

Helsingin Kirjamessut x Kanneltalo

Torstaina 17.10. klo 18.00–19.00

Kanneltalo, Klaneettitie 5

Vapaa pääsy

Tulevaisuus kirjailijoiden käsittelyssä ja kuvittelemana. Tarvitaanko nyt dystopioita vai optimismia? Helsingin Kirjamessujen haastattelussa kirjailijat Linnea Kuuluvainen ja Mika Maliranta.

Liity messuklubiin tilaamalla uutiskirje

Klubilaisena kuulet kirjamessujen kuulumiset ensimmäisten joukossa ja saat klubilaisille suunnattuja etuja ja tarjouksia.