Siirry sisältöön

Kohtaa lukuisat kirjallisuuden ystävät valtakunnallisesti!

Helsingin Kirjamessut järjestetään vuonna 2020 verkossa.

Helsingin kirjamessut verkossa

Tule mukaan syksyn rakastetuimpaan kulttuuritapahtumaan!

Tänä syksynä järjestetään uusi Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuma.  Helsingin Kirjamessut 2020 siirtyy syksyyn 2021.

Messukeskuksessa järjestettävät Helsingin Kirjamessut 2020 on päätetty siirtää ensi syksyyn 28.–31.10.2021. Nyt kehitetään yhdessä kirja-alan kanssa verkkotapahtumaa, joka tukee tulevaisuudessa myös fyysisiä kirjamessuja ja vahvistaa toimialan näkymistä ja kiinnostavuutta syksyllä.

Uusi Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuma järjestetään 22.–25.10.2020.

Yritysasiakkaidemme osallistumiset Helsingin Kirjamessuille 2020 siirtyvät automaattisesti uuteen ajankohtaan ensi vuoteen ja laskujen eräpäivät siirtyvät uuden ajankohdan mukaisiksi.

Olemme teihin yhteydessä lähiviikkojen aikana ja kerromme lisää verkkomessujen sisällöstä ja mahdollisuuksista. Voitte myös olla meihin yhteydessä ja kertoa ajatuksianne tapahtumiin liittyen.

Olen kiinnostunut osallistumisesta Helsingin kirjamessut verkossa -tapahtumaan


Tule mukaan

 • Tekemään kauppaa
 • Kasvattamaan yrityksen tai tuotteen imagoa
 • Keräämään uutta asiakaskuntaa
 • Sitouttamaan olemassa olevia asiakkaita
 • Antamaan yrityksellesi kasvot
 • Kohtaamaan sidosryhmiä, jälleenmyyjiä ja mediaa

Monta eri osallistumismahdollisuutta

 • Voit lähteä mukaan pelkällä starttimaksulla
 • Voit valita valmiista pakettivaihtoehdoista
 • Voit näkyä Messukeskuksen mainospaikoissa
 • Voit olla mukana markkinoinnissa
 • Voit toteuttaa ohjelmaa kanssamme

Kirjamessut vie kirjallisuuskeskustelut oppilaitoksiin

Helsingin Kirjamessut verkossa tarjoaa yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry:n ja Äidinkielen opettajain liiton kanssa 3000 luokalle kirjallisuusohjelmaa messujen aikana 22. – 25.10.2020 ja kaksi viikkoa niiden jälkeen. Suomen tietokirjailijat ry ja Äidinkielen opettajain liitto tekevät yhteistyössä erilaisia vinkkilistoja ohjelmasta oppilaitoksille ja mahdollistavat oppilaitosten osallistumisen veloituksetta. Poikkeuksellinen vuosi ja uusi toimintatapa tekevät tapahtumasta entistä valtakunnallisemman oppilaitostenkin näkökulmasta.

Opettajat voivat hakea Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuman seuraamiseen tarvittavia tunnuksia Äidinkielen opettajain liitosta 29.9. alkaen https://www.aidinkielenopettajainliitto.fi/projektit/suunnista-kirjaan/helsinki/

Tunnukset jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ne ovat voimassa 22.10. – 8.11.2020. Oppilaitoksille veloituksettomat liput tarjoaa Tietokirjallisuuden edistämiskeskus.

Lue lisää

Päivää

Sivustokävijää

Sivustovierailua

Tehosta osallistumistasi erilaisilla mainospaketeilla

Messumedia on tutkitusti yksi tehokkaimmista medioista. Se tavoitti vuonna 2018 yli miljoona silmäparia. Tutustu räätälöityihin mainospaketteihin tai valitse oma mediakattauksesi itse!

Digikanavat

Hallinnoi osallistumistasi eMessukeskuksen kautta

Voit ilmoittautua mukaan suoraan eMessukeskuksen kautta. Saat palvelussa kaiken osallistumiseen liittyvän tiedon kätesi ulottuville helposti myös mobiilisti. eMessukeskuksesta tilaat ja hallinnoit tilauksiasi sekä julkaiset ohjelmatietoja ja tarjouksia tai lehdistötiedotteita.

emessukeskukseen

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva vaihtoehto osallistua!

.

 

 

 

 

 

Hanne Lindroos
myyntipäällikkö
tel:+358 40 861 5151
hanne.lindroos@messukeskus.com

.