Siirry sisältöön

Helsingin Kirjamessut verkossa
22.–25.10.2020

Osta liput Ohjeet lippujen aktivointiin Oppilaitokset maksutta messuille

 

 

Messuliput Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumaan

Liput:

Yhden päivän lippu 12 €
Kokoaikalippu 17 €

Ryhmäliput

Kokoaikaliput ryhmille (min. 10 kpl) 15 € / kpl

Osta liput

Messulipulla pääset seuraamaan esityksiä ohjelmalavoilta

Helsingin Kirjamessut verkossa mahdollistaa tutustumisen näytteilleasettajien tarjontaan ja tuote-esittelyihin maksutta ilman messulippua. Verkkomessuilla pääset lisäksi tekemään hankintoja messutarjouksilla kauppiaiden verkkokaupoista. Näet myös messuohjelman esittelyn ja aikataulun.

Ostamalla messulipun, pääset seuraamaan kolmen ohjelmalavan esityksiä kätevästi vaikka kotisohvalta. Voit tutustua ohjelmaan ja ostaa lipun etukäteen tai messujen aikaan. Kokoaikalipun ostamalla, voit katsoa myös tallenteita keskusteluista ja esityksistä 8.11. asti. Jos useampi sinua kiinnostava esitys osuu samaan aikaan, voit katsoa niitä tallenteina.

Osta liput
Ohjeet lippujen aktivointiin

Suunnista kirjaan! Kirjamessut vie kirjallisuuskeskustelut oppilaitoksiin

 

Opettajat voivat hakea Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuman seuraamiseen tarvittavia tunnuksia Äidinkielen opettajain liitosta. Oppilaitoksille veloituksettomat liput tarjoaa Tietokirjallisuuden edistämiskeskus.

Lue lisää

Tietoa aiemmin Helsingin Kirjamessuille lipun ostaneille

Lipun ostaneille kävijöille lähetetään automaattisesti kokoaikalippu verkkomessuille. Lipun voi myös halutessaan vaihtaa ja käyttää Helsingin Kirjamessuilla 2021 tai muussa Messukeskuksen järjestämässä tapahtumassa tämän tai vuoden 2021 aikana.

Miten käy  ostamani/saamani lipun kanssa, kun messut siirtyivät ensi vuoteen?

Jos olet jo ostanut Helsingin Kirjamessuille lipun, lähetämme sinulle automaattisesti kokoaikalipun verkkomessuille 22. – 25.10.2020. Jos olet ostanut kokoaikalipun, saat kaksi kokoaikalippua verkkomessuille. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan liput tulevat automaattisesti sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa.

Halutessasi voit myös vaihtaa jo ostamasi lipun Helsingin Kirjamessujen 2021 sisäänpääsylippuun tai johonkin toiseen Messukeskuksen  vuonna 2020 tai 2021 järjestämän tapahtuman lippuun. Jos haluat vaihtaa lipun, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@messukeskus.com

Lahjalippuni jäi käyttämättä. Miten toimin?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lähetämme käyttöösi uuden lipun, joka käy sellaisenaan vapaavalintaiseen muuhun Messukeskuksen järjestämään yleisötapahtumaan vuoden2021 aikana. Tapahtumat: www.messukeskus.com/tapahtumat.