Skip to content

4 päivää Helsingin Kirjamessujen upeaa ohjelmaa verkossa.

Helsingin Kirjamessut verkossa tuo kirjasyksyn omalle ja ystävien kotisohville 22.–25.10.  Luvassa on ohjelmaa kolmella lavalla neljän päivän ajan ja mukana yli 400 esiintyjää. Ohjelma on julkaistu ja mukana olevat yritykset messutarjouksineen julkaistaan 19.10. ja niihin voi tutustua 8.11. asti. 

Tutustu ohjelmaan Selaa messulehteä

Osta liput

Helsingin Kirjamessut virtuaalisesti tuo syksyn merkittävimmän kulttuuritapahtuman kotisohvallesi!

Neljä messupäivää, kolme ohjelmalavaa ja neljäsataa esiintyjää 

Messulipulla pääset seuraamaan esityksiä ohjelmalavoilta

Helsingin Kirjamessut verkossa mahdollistaa tutustumisen näytteilleasettajien tarjontaan ja tuote-esittelyihin maksutta ilman messulippua. Verkkomessuilla pääset lisäksi tekemään hankintoja messutarjouksilla kauppiaiden verkkokaupoista. Näet myös messuohjelman esittelyn ja aikataulun. Mukana olevat yritykset messutarjouksineen julkaistaan 19.10. ja niihin voi tutustua 8.11. asti.

Ostamalla messulipun, pääset seuraamaan kolmen ohjelmalavan esityksiä kätevästi vaikka kotisohvalta. Voit tutustua ohjelmaan ja ostaa lipun etukäteen tai messujen aikaan. Kokoaikalipun ostamalla, voit katsoa myös tallenteita keskusteluista ja esityksistä 8.11. asti. Jos useampi sinua kiinnostava esitys osuu samaan aikaan, voit katsoa niitä tallenteina.

Osta liput

Poimintoja ohjelmasta

Jo Nesbø. Kuva: WSOY Thron Ullberg

Kansainväliset kirjailijavieraat

Kansainvälinen kirjailijavieraskattaus on upea: mukana ovat mm. yhdysvaltalainen Elizabeth Strout, brittiläinen Ken Follett, norjalaisdekkaristi Jo Nesbø, ruotsalaisdekkaristit Camilla Grebe ja Camilla Läckberg ja irlantilainen Lucinda Riley!

Lue lisää

 

Kjell Westö. Kuva: Otava. Marica Rosengård

Kotimaisia huippunimiä

Lavalla nähdään kirjasyksyn tähdet: Kari Hotakainen, Terhi Kokkonen, Sirpa Kähkönen, Tommi Kinnunen, Miika Nousiainen, Maria Pettersson, Kjell Westö ja moni, moni muu.

Katso koko ohjelma

Tua Forström. Kuva: Siltala. Mao Lindholm

Program på svenska

Mässan har ett mångsidigt program även på svenska. Bekanta dig med programmet i förväg och välj dina favoriter.

Program på svenska

Jumppaa Muumien kanssa

Lastenohjelmaa

Kirjamessut verkossa tarjoaa kiinnostavaa ohjelmaa myös perheen pienimmille. Katso ohjelmat ja esitysajat ja nappaa lapsesi mukaan vauhdikkaisiin ja kiehtoviin tarinoihin.

Lastenohjelmaa

Jorma Uotinen.
Kuva: Otava. Nicklas Mäkelä

Elämäkerrat – Kirjavuoden herkut

Kirjamessuilla pääset tutustumaan kiehtoviin julkisuuden henkilöihin ja heidän tuoreisiin elämänkertoihin. Kuulet herkullisimpia tarinoita ja paljastuksia. Katso etukäteen esiintymisajat ja valmistaudu viihtymään.

Elämäkerrat ohjelmassa

Mmiisas. Kuva: Instagram @mmiisas

Nuorten ohjelma

Nuorille Helsingin Kirjamessut verkossa tarjoaa paljon kiinnostavaa.  Seuraat nuorten kirjailijoiden haastatteluja ja kuulet otteita uutuuskirjoista. Huomioi myös kiinnostavien muusikoiden ja musiikintekijöiden elämänkerrat ja tarinat.

Nuorten ohjelma