Skip to content

4 päivää Helsingin Kirjamessujen upeaa tunnelmaa

Tapaa kiinnostavimmat kirjailijat, seuraa ajankohtaisia keskusteluja, hanki kirjat messuhintaan ja anna ainutlaatuisen tunnelman viedä!

 

Ohjelmalavat

Neljä päivää, viisitoista lavaa, yli tuhat esiintyjää! Ohjelma on jaettu eri lavoille teeman mukaan.

Tutustu eri lavojen teemoihin

Lukupiirit

Tule keskustelemaan kirjasta kirjailijan ja toisten lukijoiden kanssa.

KirjaKallio

Kallion lukion opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat Kallio-lavan ohjelman. KirjaKallio uppoutuu kirjallisuuden maailmaan ja käy ajankohtaista keskustelua ympäröivästä yhteiskunnasta.

Lapsille

Kirjamessujen lastenalue hurmaa isot ja pienet! Lapset pääsevät tapaamaan tuttuja satuhahmoja ja osallistumaan erilaisiin työpajoihin, satutuokioihin ja musiikkileikkeihin.

Lue lisää lastenalueesta

Antikvariaatit

Uutuuskirjojen lisäksi messuilla voi tutustua antikvariaattien tarjontaan. Suosittu antikvariaattialue kokoaa yhteen noin 40 yrityksen valikoimat.

Antikvaariset Kirjamessut

Levymessut

Levymessut järjestetään osana Helsingin Kirjamessuja. Tarjolla on kymmeniä tuhansia erilaisia vinyyleitä ja CD-levyjä eri musiikkigenreistä.

Tutustu Levymessuihin

Postimerkkimessut

Postimerkkimessut palaa parin vuoden koronatauon jälkeen kirjamessujen ohjelmaan. Suomen Filatelistiliitto esittelee toimintaansa ja tekee parhaansa johdattaakseen kiinnostuneita kerhojen pariin.

Tutustu Postimerkkimessuihin

Palkinnot

Helsingin Kirjamessuilla jaetaan vuosittain useita palkintoja. Katso mitä palkintoja tänä vuonna jaetaan ja tule mukaan juhlahumuun!

kirjamessujen palkinnot