28.10.2018 15:00 - 15:30 · Vallisaari · Talous, Tietokirjat

Mahtava moka – Uskalla, opi ja menesty

Epäonnistuminen on välttämätöntä, jotta uutta olisi mahdollista oppia. Mutta virheistä oppiva kulttuuri on paradoksi, miltei mahdoton epäyhtälö: Miten yksilöitä voidaan rohkaista kokeilemaan, tekemään virheitä ja hyväksymään virheensä? Miten voidaan samaan aikaan luoda ja ylläpitää kulttuuria, joka perkaa nuo epäonnistumiset, analysoi ne ja jakaa kokemukset yhteisön kesken niin, että ihmiset kokevat arvostusta ja vahvaa työtyytyväisyyttä?

Mika Sutinen on toiminut pitkään Musti ja Mirri Groupin konsernijohtajana. Hänet on valittu Vuoden Markkinointijohtajaksi ja hänen luotsaamanaan yritys on voittanut Great Place to Work -kilpailun suurten työpaikkojen sarjan. Sutinen on monien yhtiöiden hallituksissa ja kirjoittanut monia oppi- ja tietokirjoja yrittäjyyden ja markkinoinnin aloilta.

Mikko Kuitunen on perinteisen organisaation normeja rikkovan ja uusia toimintatapoja hyödyntävän Vincit Oy:n perustaja ja Vincit Development Oy:n toimitusjohtaja. Vincit on voittanut Euroopan paras työpaikka 2016 -kilpailun ja valittu useita kertoja Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -kilpailussa.

  • Aika: 28.10.2018 15:00 - 15:30
  • Paikka: Vallisaari
  • Esiintyjät: Sutinen Mika, Kuitunen Mikko