Siirry sisältöön
×

Ota yhteyttä

Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe! Suosittelemme lähettämään yritykselle sähköpostia.
Aihe
Nimi:
Sähköpostiosoite:
Viesti:

Kiitoksia yhteydenotosta!

Osuuskunta Lahden Seudun Kulttuuri- ja Elämysmatkailu

Antti Holopainen
+358400417390
antti.holopainen@elamysmatkailu.fi

Osuuskunta Lahden Seudun Kulttuuri- ja Elämysmatkailu on vuoden 2014 alussa perustettu matkailu- ja kulttuuritoimintaan keskittyvä osuuskunta. Tavoitteenamme on kehittää ja edistää elämys, luonto- ja kulttuurimatkailua, kulttuuriperinnön ja historian tutkimusta, tallentamista ja tunnetuksi tekoa. Osuuskuntamme tunnetaan myös nimellä ELMA matkat, joka tuottaa, myy ja markkinoi valmismatkoja ja on Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämässä matkatoimistorekisterissä rekisterinumerolla 2360/14/MjU. Kehitämme matkailupalvelujamme kaiken aikaa ja lisäämme kohteita valikoimiimme,
Osuuskunta kustantaa ja julkaisee toimialaansa liittyvää kirjallisuutta

Vieraile sivustolla

Osuuskunta Lahden Seudun Kulttuuri- ja Elämysmatkailu on vuoden 2014 alussa perustettu matkailu- ja kulttuuritoimintaan keskittyvä osuuskunta. Tavoitteenamme on kehittää ja edistää elämys, luonto- ja kulttuurimatkailua, kulttuuriperinnön ja historian tutkimusta, tallentamista ja tunnetuksi tekoa. Osuuskuntamme tunnetaan myös nimellä ELMA matkat, joka tuottaa, myy ja markkinoi valmismatkoja ja on Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämässä matkatoimistorekisterissä rekisterinumerolla 2360/14/MjU. Kehitämme matkailupalvelujamme kaiken aikaa ja lisäämme kohteita valikoimiimme,
Osuuskunta kustantaa ja julkaisee toimialaansa liittyvää kirjallisuutta

Toimintamme kuvaus ja olemassaolomme tarkoitus

Osuuskunta Lahden Seudun Kulttuuri- ja Elämysmatkailu on vuoden 2014 alussa perustettu matkailu- ja kulttuuritoimintaan keskittyvä osuuskunta. Tavoitteenamme on kehittää ja edistää Lahdessa, Päijät-Hämeessä ja muilla lähialueilla elämys, luonto- ja kulttuurimatkailua, alueen kulttuuriperinnön ja historian tutkimusta, tallentamista ja tunnetuksi tekoa. Osuuskunta tukee myös museotoimintaa, ammatinharjoittajia ja yrityksiä, jotka omalla toiminnallaan vaalivat alueen kulttuuri- ja
luontoarvoja ja edistävät niiden toimintaa kestävän periaatteiden mukaisesti.

Osuuskuntamme tunnetaan myös nimellä ELMA matkat, joka tuottaa, myy ja markkinoi valmismatkoja ja on Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämässä matkatoimistorekisterissä rekisterinumerolla 2360/14/MjU. Kehitämme matkailupalvelujamme kaiken aikaa ja lisäämme kohteita valikoimiimme ja tuotamme matkailupalveluja jäsenille sekä kuluttajamyyntiin.
Toimintaamme kuuluvat myös viisumin välityspalvelut. Tavoitteemme on erottua muista matkatoimistoista elämyksellisillä
retkillä sekä laadukkailla matkanjohtaja- ja opaspalveluilla.

Osuuskunnan palvelutoimisto sijaitsee keskellä Lahtea, osoitteessa Loviisankatu 3. Omaa myymälää pitämällä tai muulla tavoin osuuskuntamme voi markkinoida jäsentensä valmistamia palvelutuotteita, koru-, matkamuisto-käyttöesineitä.
Osuuskunta voi tuottaa myös muita osuuskunnan jäsenten toimintaa tukevia palveluja. Vuonna 2019 käynnistimme
Elma-palveluiden kehittämishankkeen, joista palveluista tähän mennessä kysytyimpiä ovat digineuvontapalvelut.

Tutustu meihin tarkemmin kotisivumme kautta.

Tilaa Elman Koronamanifesti – kirja

Osuuskunta Elman Koronamanifesti

Heinäkuun alussa (06.07.20) ilmestynyt Osuuskunta Lahden Sedun Kulttuuri- ja Elämysmatkailun kustantama kirja ”Osuuskunta Elman koronamanifesti” kertoo Elman tarinan. Kerromme tarinan siitä monimutkaisesta polusta, jonka kautta Elman kehittämishankkeet valikoituivat tulevaisuuspoluksemme. Via Kalevala 2016-2035, kaksikymmentä vuotta kestävä hanke, suunniteltiin ennen koronaa muutosagentiksi matkailukulttuurissamme jo vuonna 2015.

ELMA OSUUSKUNNAN OMAKUSTANTEINEN KIRJA “Osuuskunta ELMAN KORONAMANIFESTI” ILMESTYI HEINÄKUUSSA 2020. VOIT NYT TILATA TEOKSEN ITSELLESI HINTAAN 35 € (SIS. ALV)! 

Tilaukseen lisätään posti- ja käsittelykulut.

KIRJAN VOI NOUTAA MYÖS TOIMISTOLTAMME LOVIISANKATU 3, 15100 LAHTI.

Tilaa kirja omaksesi täältä

Image

Manifestin kirjoittajat pohtivat kirjan syntyä ennätysnopeasti koronaeristyksen aikana.

Tarinan kertojina kirjassa esiintyvät 72-vuotias Mäkärämäen Antti ja Elman hallituksen jäsen Tiia.

Antti on pienviljelijän poika, eläköitynyt lääkäri, joka on työuransa aikana perehtynyt sekä infektioepidemiologiaan että psykososiaalisiin riippuvuuskäyttäytymisen ilmiöihin Järvenpään entisenä ylilääkärinä.
Nyt hän unelmoi paluusta kotitilalleen matkailureformia toteuttamaan.

Tiia on 25-vuotias restonomi, joka valmistuttuaan jäi työharjoittelupaikkaansa Elmaan
rakentamaan ammatillista uraansa matkailualalle.

Venäjän mystisyyden kohtaamisesta muodostui Tiialle kokemus, jonka ansiosta hän kameran kanssa Antin mukana liikkuneena innostui kommentoimaan myös Antin tarinaa. Siinä sivussa alkoi syntyä Tiian oma tarina, joka ilmestyy Elman kustantamana toisena kirjana syksyllä 2020.

Manifestin ohella Tiia ja Antti ovat kehittämässä Eco Elma brändiä.

Lukemalla heidän yhteisen manifestinsa pääset perille, millä tavalla nuo kaksi eri ikäistä ja eri aikakautta edustavaa ihmistä ovat löytäneet samansuuntaisia askelmerkkejä tulevaisuuteen.

Tilaa Elma Matkojen YouTube – kanava täältä.

Image

Via Kalevala 2016-2035

Via Kalevala kulttuurimatkailureitin rakentaminen aloitetiin v. 2016 toteutettavalla 1000 kilometrin Kalevala kävelyllä Paikkarin Torpalta Vienan runokylien läpi Uhtualle. 2017 kävely toteutetaan itsenäisyyden juhlavuoden kävelynä ja kävelyjä jatketaan Kalevalan ilmestymisen 200-vuotisjuhlavuoteen saakka vuoteen 2035.

Kävelytapahtumien on tarkoitus nostaa suomalais-karjalaisen kansanperinne matkailubrändiksi 180 vuotta vanhan ja maailmalla laajimmin tunnetun kansalliseepoksemme hengessä. Hanke yhdistää terveysliikunnan, kulttuurin ja luontoelämykset kokonaisuudeksi, joka houkuttelee kaupungistuneita ja juuriaan etsiviä ihmisiä.

Lisätietoja: via-kalevala.com/fi/via-kalevala/

Älykäs Ylinen Viipurintie

Älykäs Ylinen Viipurintie on osa Lahti Ympäristöpääkaupunki 2021 projekteja.

Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ensimmäisenä kaupunkina Suomessa.

Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki, jossa etsitään ratkaisuja maailmanlaajuisiin ympäristöhaasteisiin yhdessä korkeakoulujen, yritysten ja asukkaiden kanssa.

Ympäristöpääkaupunkivuosi tehdään yhdessä. Lahden alueen asukkaat, yhdistykset ja yritykset toteuttavat ympäristöpääkaupunkivuotta omilla ideoillaan ja teoillaan. Ensimmäiset projektit ja tapahtumat näkyvät Lahdessa jo alkuvuodesta 2020.

Tutustu tarkemmin täältä.

Image

ELMA Kauppa

Meiltä on nyt myös mahdollista tilata / ostaa kirjoja nettisivujemme kautta.
Tilaus on mahdollista tehdä sivulta löytyvän tilauslomakkeen kautta.
Tilattuihin tuotteisiin lisätään postitusmaksu (+10 €).

Linkki kauppaan täältä: elamysmatkailu.fi/fi/elma-kauppa/

Katalogi