Antikvariaatti saattaa yllättää

Antikvariaatti tai kirjadivari, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Helsingin Kirjamessuilla uutuuskirjojen lisäksi houkutuksia tarjoilee Antikvariaattialue. Suosittu antikvariaattialue esittelee samalla kertaa noin noin 50 yrityksen valikoimat. Messukäynnille kannattaa varata reilusti aikaa myös Antikvariaatin tarjontaan tutustumista varten. Antikvariaatti-alueen näyttely rakentuu tänä vuonna kotimaisen elokuvan ympärille.

Tutustu näyttelyyn!

Antikvariaatti -alueella tuhannet ja tuhannet kirjat odottavat uusia, hyviä koteja. Antikvaarisiin Kirjamessuihin tutustumiseen kannattaa varata aikaa, sillä valikoiman runsaus saattaa aidosti yllättää.

Tutustu mukana oleviin kirjadivareihin ja antikvariaatteihin

Lauantaina ja sunnuntaina alueella kävijöitä palvelee maksuton arviointipiste klo 12–15.

Lue lisää arviointipisteestä!

Perinteikäs tapahtuma

Antikvaarisilla Kirjamessuilla on jo lähes kolmenkymmenen vuoden perinne. Pienelle keräilijäpiirille suunnatusta hieman yli tuhannen kävijän tapahtumasta on kasvanut suuri kokonaisuus ja merkittävä osa Helsingin Kirjamessuja.

Yhä hektisempi mediamaailma ja kustantajien varastonhallinnan tehostuminen ovat johtaneet siihen, että uuden kirjan käyttöikä lyhenee jatkuvasti. Kun kirjakaupat keskittyvät myymään samana vuonna ilmestyneitä uutuuksia, tarjoaa antikvariaatti kaiken julkaistun kirjallisuuden. Käytännössä tietyn vanhemman kirjan löytäminen saattaa vaatia aikaa ja työtä, mutta lähes kaikki kirjat löytyvät antikvariaateista.

Osta liput - Saat ne ennakkoon edullisemmin!