Antikvariaatti saattaa yllättää

Helsingin Kirjamessut on monipuolinen tapahtuma: uutuuskirjojen lisäksi houkutuksia tarjoilee Antikvariaatti. Suosittu antikvariaattialue esittelee samalla kertaa noin noin 50 yrityksen valikoimat. Messukäynnille kannattaa varata reilusti aikaa myös Antikvariaatin tarjontaan tutustumista varten.

Antikvariaatti -alueella tuhannet ja tuhannet kirjat odottavat uusia, hyviä koteja. Antikvaarisiin Kirjamessuihin tutustumiseen kannattaa varata aikaa, sillä valikoiman runsaus saattaa aidosti yllättää.

Perinteikäs tapahtuma

Antikvaarisilla Kirjamessuilla on jo lähes kolmenkymmenen vuoden perinne. Pienelle keräilijäpiirille suunnatusta hieman yli tuhannen kävijän tapahtumasta on kasvanut suuri kokonaisuus ja merkittävä osa Helsingin Kirjamessuja.

Yhä hektisempi mediamaailma ja kustantajien varastonhallinnan tehostuminen ovat johtaneet siihen, että uuden kirjan käyttöikä lyhenee jatkuvasti. Kun kirjakaupat keskittyvät myymään samana vuonna ilmestyneitä uutuuksia, tarjoaa antikvariaatti kaiken julkaistun kirjallisuuden. Käytännössä tietyn vanhemman kirjan löytäminen saattaa vaatia aikaa ja työtä, mutta lähes kaikki kirjat löytyvät antikvariaateista.

Osta liput!