Siirry sisältöön

E-kirja kulkee mukana vaikka vuoren huipulle

E-kirja esillä messuilla

Nykyaikana voit lukea missä vain. E-kirjat ovat viime vuosina yleistyneet kovasti. Helsingin Kirjamessuilla E-kirjoja tarjoavat mm. Elisa, Storytel, Ellibs ja Adlibris. Tule tutustumaan!

Messuilla pääset kokeilemaan, millaista on lukea e-kirjaa tai miltä äänikirjat kuulostavat. Kuulet asiantuntijoilta parhaat vinkit ja suositukset, ja saat tuotteet itsellesi messuhinnoin. Voit ladata kirjan matkapuhelimeen tai voit hankkia lukulaitteen.

E-kirja kulkee mukana:

Kotona

E-kirjan pariin on helppo ja nopea syventyä vaikka vain hetkeksi. Vaikka olisit juuri lähdössä, odotat ruoan valmistumista tai juot aamukahvia, on lukukokemus aina sama. Illalla ennen nukkumaanmenoa e-kirjaa on helppo lukea myös pimeässä, sillä näytön kirkkauden saa säädettyä himmeämmälle.

 

Kulkuvälineissä

Olitpa sitten bussissa tai odottamassa sitä, voit kaivaa e-kirjan taskustasi ja lukea sitä juuri sen aikaa kun sinulle sopii. Kirjaa monet eivät kanna mukanaan jatkuvasti, mutta puhelin on kaikilla taskussa. E-kirja on erityisen hyvä kaveri pidemmällä työmatkalla, esimerkiksi junassa tai lentokoneessa.

Lomalla

Lomalla on helppo kaivaa e-kirja esille. Yhteen laitteeseen saat kaikki e-kirjasi, eikä lukeminen lopu varmasti kesken. Lisäksi matkalaukkuusi jää tilaa muille tavaroille. Messuilla on esillä erilaisia lukulaitteita, joista osaa voit lukea myös auringonvalossa.

 

Missä vain

Voit lukea juuri siellä, missä itse haluat. Kännykkä, tabletti, lukulaite tai läppäri kulkee helposti mukana ja voit avata lempikirjasi juuri siellä, missä milloinkin olet. Laite muistaa, mihin kohtaan jäit edellisellä kerralla, joten seuraavalla kerralla sinun tarvitsee vain avata e kirja ja voit nauttia lukemisesta missä vain.